Camping Zoutelande

Heerlijk kamperen met het strand van Zoutelande op loopafstand

Zoekt u een gezellige camping in Zoutelande? Dan bent u bij Camping Houtenburg te Zoutelande aan het juiste adres. De camping bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het beste strand van Nederland (bron Zoover). Door de uitstekende ligging van het strand, gericht naar het zuiden, biedt het Zoutelandse strand de meeste zonuren van alle Nederlandse kustplaatsen. Genoeg reden om een vakantie op de camping in Zoutelande te boeken. Maar naast het strand heeft Camping Houtenburg, Zoutelande en de omgeving nog zoveel meer te bieden…

Waarom een camping in Zoutelande?

Zoutelande is dé toeristische trekpleister aan het worden van Zeeland, als dit het al niet was. En dat hebben we niet alleen te danken aan Blof met het nummer ‘Zoutelande’. Het dorp bruist en is rijk aan een gezellig centrum waar u heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje op het terras en er zijn diverse gezellige winkeltjes. Zoutelande wordt omringd door een prachtige natuuromgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen, of juist actief bezig kunt zijn door bijvoorbeeld een wandeling te maken in het duingebied of een fietstocht langs de Zeeuwse kust. Als u van kamperen, zon, zee, strand en van gezelligheid houdt, dan is een camping in Zoutelande een ware aanrader.

Camping Houtenburg in Zoutelande

Camping Houtenburg is een gezellige familiecamping in Zoutelande met in totaal 25 ruime staanplaatsen. Onze camping heeft de beschikking over een luxe sanitair gebouw met meerdere (familie) douches, toiletten en wastafels. Tijdens uw verblijf op de camping hoeft u zich geen moment te vervelen, er worden diverse activiteiten georganiseerd en ook voor de kinderen is er voldoende te doen. Zo kunt u ook even lekker tot rust komen… Bekijk het volledige overzicht van alle faciliteiten die onze camping in Zoutelande te bieden heeft.

Vrijwel alle bezienswaardigheden en toeristische voorzieningen in Zoutelande zijn op loopafstand te bereiken vanaf de camping. Zo loopt u binnen 10 minuutjes naar het strand en het gezellige centrum van Zoutelande bevindt zich op circa 1500 meter. Ook de directe omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandeling. Is het onverhoopt slecht weer? Dan zijn de omliggende dorpjes en steden zoals Goes, Middelburg of Vlissingen uw bezoek meer dan waard.

Reserveer nu uw vakantie bij Camping Houtenburg in Zoutelande

Enthousiast geworden door al het moois dat Zoutelande en onze camping te bieden heeft en wilt u heerlijk genieten van een ruime staanplaats op een gezellige boerencamping? Reserveer dan snel uw vakantie bij Camping Houtenburg in Zoutelande.