Minicamping Zeeland

Zoekt u een minicamping aan de Zeeuwse kust?

Minicamping Houtenburg is een gezellige minicamping in Zeeland met het strand van Zoutelande op steenworp afstand. De minicamping is uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar rust, ruime kampeerplaatsen en even heerlijk willen uitwaaien aan de kust van Zeeland.

Minicamping Houtenburg is een boerencamping in Zeeland

De minicamping is gelegen in een rustige omgeving op een kleinschalig akkerbouwbedrijf. Voor de liefhebber van het platteland, rust, natuur en een frisse (zee)lucht is Minicamping Houtenburg in Zeeland de ideale uitvalbasis. Wat onze minicamping zo uniek maakt is de prachtige ligging. Binnen 10 minuten lopen bevindt u zich al heerlijk op het strand van Zoutelande. Een wandeling door het bos en de duinen, vele toeristische voorzieningen en het gezellige centrum van Zoutelande zijn allemaal op loopafstand gelegen van de camping.

Waarom onze campinggasten jaarlijks terugkeren

Minicamping Houtenburg in Zeeland is dan wel een minicamping maar dit zult u zelf niet zo ervaren tijdens uw verblijf. De 25 toeristische kampeerplaatsen zijn erg ruim van opzet en op onze camping zijn er diverse faciliteiten en activiteiten zoals u wellicht niet gewend bent van een minicamping. Benieuwd waarom men zo graag terugkeert naar onze Zeeuwse minicamping?

  • Mooie ruime kampeerplaatsen met een tegelplateau.
  • Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bingo, huifkartochten, sport en spelletjes.
  • Ruime afwasplaats en een luxe en schoon sanitair.
  • Op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Zoutelande.
  • Diverse speeltoestellen, skelters en een recreatieruimte.
  • Gebruik van Wifi is gratis.
  • De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten.

Uiteraard doen wij er daarbij alles aan om uw verblijf op onze minicamping zo aangenaam mogelijk te maken.

Direct uw vakantie reserveren bij onze Zeeuwse minicamping?

Wanneer u een vakantie boekt bij Minicamping Houtenburg dan beleeft u de ultieme ervaring van Zeeland door onze prachtige ligging. De kust, het strand en de duinen bieden u de Zeeuwse beleving waar menig toerist op zoek naar is. Wilt u dit meemaken of gewoon even lekker tot rust komen op de camping? Reserveer eenvoudig uw verblijf, we verwelkomen u graag op onze ruime minicamping aan de kust van Zoutelande in de provincie Zeeland.